cukier trzcinowy przeznaczony do słodzenia kawy, herbaty, drinków oraz egzotycznych koktajli mleczno-owocowych
doskonały również do pieczenia ciast i ciasteczek
jego połyskujące, grube, jasno-brązowe kryształy wyśmienicie sprawdzają się jako dekoracja i efektowna posypka
waga netto: 1 kg
wartość energetyczna w 100g produktu:
wartość energetyczna 1700 kJ/ 400 kcal
tłuszcz 0 g (w tym: kwasy tłuszczowe nasycone 0 g)
węglowodany 100 g (w tym cukry 100 g)
białko 0 g
sól 0,01 g
waga opakowania: 1 kg
jednostka sprzedaży 1 opakowanie
DIAMANT - nazwa producenta: Pfeifer & Langen Glinojeck S.A. Pfeifer & Langen Marketing Sp. z o.o. - zajmuje się produkcją, koordynacją sprzedaży i dystrybucji klientom indywidualnym i przemysłowym cukru białego, cukru trzcinowego oraz bogatej gamy asortymentu cukrowego oznaczonego międzynarodową marką DIAMANT - zakłady produkują rocznie ponad 600 tysięcy ton cukru, który każdego dnia trafia do polskich rodzin