pochodzi z nałęczowskich pokładów wodonośnych, znajdujących się na głębokości 100 metrów, nierozerwalnie związanych z mikroklimatem uzdrowiskowym
butelkowana u źródła w ultranowoczesnym zakładzie z zastosowaniem rozwiązań umożliwiających zachowanie jej pierwotnych, naturalnych właściwości
wiek naturalnej wody mineralnej Cisowianka, czyli czas przenikania kropli do pokładów, z których jest czerpana wynosi około 400 lat co stanowi ewenement na skalę światową
jest wodą naturalnie niskosodową, odpowiednią dla diety ubogiej w sód
średnia mineralizacja i naturalny smak sprawiają, że Cisowianka jest idealną wodą na każdą okazję
lekka i poręczna butelka pozwoli mieć wodę zawsze przy sobie
tłuszcz (g)/% 0/0 w tym: kw. tł. nasycone (g)/% 0/0
węglowodany: (g)/% 0/0
cukry: (g)/% 0/0
białko: (g)/% 0/0
sól: (g)/% 0/0
nie zawiera alergenów
pojemność butelki: 500 ml
jednostka sprzedaży 12 butelek/sztuk
historia wody mineralnej "Cisowianka" zaczęła się w 1979 roku, kiedy to po raz pierwszy została ona wydobyta ze złóż wodonośnych - jej nazwa pochodzi od wymyślonego przez Stefana Żeromskiego i opisanego w „Ludziach Bezdomnych” uzdrowiska „Cisy” - złote czasy dla Cisowianki nastały wraz z XXI wiekiem - wtedy właśnie tę naturalną wodę mineralną poznała i pokochała cała Polska